MENIUL ZILEI

Livrăm preparatele noastre delicioase de luni până vineri, între orele 10:00-17:00.

Preț 17 lei, ciorba 6 lei , felul 2 + salata 11 lei

Comenzi: 0757.565.888 sau pe pagina de Facebook

LUNI

Ciorba de pui a la grec
Ciorba taraneasca de porc
Ciorba de burta
Supa crema de conopida+ crutoane

1. Pomana porcului cu mamaliga
2. Snitel de pui cu piure si salata de varza
3. Scarita afumatacu cartofi cu rozmarin si salata de varza
4. Mici cu cartofi prajiti si mustar
5 Meniu Cordon Bleu -15 lei
(servit cu cartofi prajiti si ketchup)
—DE POST—
6. Frigaruie de legume si cartofi la cuptor
7. Mancare de fasole verde
8. Varza calita cu mamaliga
9. Sarmale cu ciuperci, legume si mamaliga
Salam de biscuiti -3 lei

Desert extra – Placinta cu mere -3 lei
Crema de zahar ars-5 lei

MARTI

Ciorba de perisoare
Ciorba de burta
Supa de pui cu taitei
Ciorba de legume

1. Tochitura cu mamaliga si mujdei
2. Escalop de pui cu piure si muraturi
3. Iahnie de fasole cu carnati si muraturi
4. Pulpa de pui la cuptor cu orez cu ciuperci si salata de muraturi
5. Snitel de porc cu cartofi la cuptor+ muraturi
6. Meniu Cordon Bleu -15 lei
(servit cu cartofi prajiti si ketchup)

—DE POST—
7. Iahnie de fasole cu muraturi
8. Tocanita de naut cu cartofi

Clatita cu dulceata -3 lei

MIERCURI

Ciorba de burta
Ciorba taraneasca de pui
Ciorba de fasole

1. Spanac cu ou si mamaliga
2. Chiftele marinate cu piure si salata de varza
3. Snitel de pui cu cartofi la cuptor cu salata de varza
4. Meniu Cordon Bleu -15 lei
(servit cu cartofi prajiti si ketchup)
5. Scrumbie cu mamaliga si mujdei -15 lei
6. Macrou cu mamaliga si mujdei -15 lei
7. Salau pane cu cartofi natur -15

Tiramisu-5 lei

JOI

Ciorba cu afumatura de porc
Ciorba de pui radauteana
Ciorba de burta
Supa crema de telina si cartofi + crutoane

1. Musaca de cartofi cu carne de porc
2. Ficatei de pui cu ceapa, piure si salata de muraturi
3. Paste cu piept de pui si sos rosu
4. Snitel de porc cu cartofi prajiti si salata de muraturi
5. Meniu Cordon Bleu -15 lei
(servit cu cartofi prajiti si ketchup)
6. meniu pastrama cu mamaliga si mujdei-15 lei

Desert extra- clatita cu dulceata 3 lei

VINERI

Ciorba de burta
Ciorba de fasole
Ciorba de fasole cu afumatura

1. Pulpa de porc la tava cu piure si salata de varza
2. Salau pane cu cartofi natur
3. Pulpa de pui la tava cu orez cu ciuperci si sata de varza
4. Meniu Cordon Bleu -15 lei
(servit cu cartofi prajiti si ketchup)

—DE POST—
5. Mancare de mazare
6. Sarmale cu ciuperci, legume si mamaliga
7. Paste cu sos rosu si busuioc

Negresa – 3 lei